NotHome!

Op 1 augustus kregen we de sleutel van ons huis hier in Ulft. Die datum was ook de opzegdatum van al onze abonnementen bij @Home.
Want hier in de Achterhoek kun je niet internetten, bellen of tvkoekeloeren via @Home.
Natuurlijk schreef @Home nog wel geld af. Zowel in augustus als in september. Dat geld hebben we laten storneren. En vervolgens een "rode kaart" naar @Home gestuurd.
Toen waren we van de ellende verlost. Althans...

Althans, in die veronderstelling leefden wij.
Vandaag viel er een enorme envelop op de deurmat met alle post die nog naar het oude adres was gestuurd. Alle post vanaf september!! (Dank u wel nieuwe bewoner voor al het verzamelwerk. NOT! !)
In die evelop zaten o.a. brieven en aanmaningen van @Home en een incassoburo. At Home zegt in de aanmaningen dat ze mails hebben verzonden. Ja dat zal best maar die kan ik niet lezen zonder abonnement!

Vanmiddag heb ik direct contact gezocht met het incassoburo. Ik moet een briefje opsturen en de zaak nogmaals uitleggen. Dan regelen zij het met @Home. En dan hopen we maar dat het goed komt. Ik kan namelijk de bevestiging van de TV-opzegging wel terugvinden. De andere afmeldingen niet, terwijl dit allemaal is in één keer is opgezegd via hun site. Want dat moet op die manier.
Blijft sowieso een vreemde zaak dat ze alleen over de maand september beginnen te zeuren.

Wordt vervolgt(?)

vier reacties

Oh gatsie! Dit lijkt me dus echt héél vervelend! Ik hoop dat het allemaal snel recht gezet gaat worden. Succes!


JeeBee (E-mail ) (URL) - 16-01-’08 01:36

Er was afgelopen maandag “toevallig” in de uitzending van Radar een heel verhaal over incassobureaus en hoe te handelen als je ermee te doen had! Misschien nog iets over terug te vinden op hun site?


pa en mam - 16-01-’08 11:31

heel herkenbaar helaas


Marnix (URL) - 16-01-’08 19:43

gatverjakkie (devil)Ik ken het… breek me de…………. maar dit komt wel goed Het is alleen weer een hoop gedoe(monkey)


st@@rtje (E-mail ) (URL) - 17-01-’08 00:01


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.