Logeerbeer

Zo, Beertje Beer is weer op school. Heel luxe met de auto gebracht omdat het zo hard regende. En hij kon natuurlijk niet als een verzopen katje beertje op school komen.
Beer kan weer bijkomen van een weekendje knutselen, dansen, met Lego spelen, en de 2 carnavalsoptochten die hij gezien heeft.

Toen ik Bente op kwam halen liep de juf met haar mee. "Bente is niet zo lekker in orde. Ze heeft ook op een matrasje gelegen".
Bente was inderdaad behoorlijk stilletjes voor haar doen. Onderweg naar huis had ze al wat babbels. Toen Paulien weer naar school was kwam de aap uit de mouw. Ze was verdrietig geweest want ze had Beer willen houden.
Later op de middag kwam Paulien met een geweldige oplossing. Haar beer wordt nu een logeerbeer. Mazzeltje voor Bente (en de beer) dat we vrijdag gaan logeren bij mijn moeder.

drie reacties

Wel leuk om zo`n beer als loge te hebben. Volgens mij hebben ze dat bij ons niet, ze doen wel aan het..zonnetje van de week. En dan mag je een rugzak vullen met persoonlijk spulletjes die dan de hele week uitgestald ligt op een tafel.


Yvonne - 05-02-’08 21:02

@Yvonne: Hier is het ook voor het eerst dat ze een logeerbeer meegeven.
Zonnetje van de week is ook leuk natuurlijk. Weekje extra aandacht :-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 05-02-’08 21:14

Wat lief van Paulien!


JeeBee (E-mail ) (URL) - 05-02-’08 21:24


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.