Brute moord

Vanmiddag waren we even op bezoek bij (o)pa en (o)ma in Lichtenvoorde. Na een poosje hadden de meiden wel zin om een stukje te gaan wandelen. Zo gezegd zo gedaan.
Vlak bij het huis van mijn schoonouders vonden we onderstaand tafreel aan in een hoge boom.We wandelden een mooi rondje aan de rand van het dorp. Toen we weer op weg waren naar huis zagen we een dood muisje liggen.
"Oh kijk mama. Zielig".
Even verderop in de speeltuin nabij het huis van mijn schoonouders troffen wij het onzielde lichaam van een beer aan.


Zijn lichaam lag onder een picknicktafeltje. Uit nader onderzoek bleek dat de arme beer beestachtig gemarteld was. Zijn hoofd lag een stukje verderop.
 

Natuurlijk hebben wij ons afgevraagd wie er tot zo'n brute moord in staat is. Of het arme beest eerst knock-out geslagen is met de fles, om vervolgens koelbloedig  te worden afgeslacht. Of het een en ander te maken heeft met de dode muis.
Hopenlijk kan Peter R. deze mysterieuze moord(en) oplossen.

vier reacties

had je zelf wel een alibi??


Marnix (URL) - 24-02-’08 21:20

Is er al een grote terreinwagen
met camara`s en micro`s gesignaleerd..??

Zoja dan heb ik er wel vertrouwen in
dat de moordenaar gevonden word…. weet je…..


Ina (URL) - 25-02-’08 00:11

Wat een moorddadige omgeving is dat zeg! Een opgehangen bierfles, een onthoofde beer en een ontzielde muis. Mijn hemel, in wat voor wereld leven we?


JeeBee (URL) - 25-02-’08 08:41

@Marnix: ikke wel (h)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 25-02-’08 10:13


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.