Prima vermaakt

Zo, de dames zijn weer samen.
Vanmiddag heb ik Paulien weer opgehaald. Natuurlijk geheel tegen haar zin. Het was veeeeeeel te leuk en gezellig bij haar vriendinnetje.
Ze waren naar de bioscoop geweest en wezen zwemmen. Tja, als je zulke leuke dingen doet gaat de tijd helemaal snel voorbij.
Dan wil je niet dat je moeder je op komt halen.

Bente heeft zich zonder haar grote zus ook prima vermaakt.
We hebben o.a. samen zitten knutselen met de spullen die ze voor haar verjaardag heeft gekregen. En we zijn wezen shoppen. Van haar "verjaardagsgeld" heeft ze leuke Pet Shopspulletjes gekocht.
Natuurlijk mocht ze zelf betalen. Reuze stoer als je pas 5 bent.

twee reacties

Inderdaad reuze stoer. Ik zie het bij mijn vaste pizzeria nog wel eens (vooral rond moederdag) en het kopje van zo’n kind is gewoon schitterend als nadat aan vader/moeder gevraagd is of hij/zij wil afrekenen geroepen kan worden – bijvoorkeur zo hard dat de hele zaak het maar even goed weet – “neeeee, ik betaal”. (wat ik dan af en toe wat sneu vind is dat het betalen bestaat uit het overgeven van de creditcard of bankpas waarna vader/moeder het toch echt verder af moet handelen, geef zo’n kind dan gewoon geld in handen)


Frans54 (E-mail ) (URL) - 16-10-’08 23:36

@Frans54: Precies, het is veel leuker met geld te betalen. Ik ben nog via huis gefietst om Bente’s geld op te halen zodat ze zelf kon afrekenen.
Dat is veel leuker dan dat mama pint en je centen terug betaald.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 17-10-’08 15:37


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.