Sint en Pieten

Nog één nachtje en dan komt Sinterklaas op school.
Er was al een Piet op school geweest die vooral 's nachts rond hing in het gebouw. Piet Olle heet de bewuste Piet. En hij had zich deze week enorm te goed gedaan aan chips, cola, pepernoten, chocola. Kortom alles wat lekker is maar niet gezond.
Een paar dagen erna stond er op de logeerplek van Piet Olle een fitnessfiets. Die extra kilo's moesten er af want Piet Olle paste niet meer door de schoorsteen.
De Sint had ook om tips gevraagd om Piet Olle weer fit te krijgen. Alle kinderen mochten daarom ook naar de sportschool, om ideeën op te doen.
We zullen morgen wel zien of alles gewerkt heeft. En hoe de Pieten naar school komen. Vorig jaar kwamen ze met de politie auto.

vier reacties

Spannend hoor.
Héél veel plezier morgen, ik neem tenminste aan dat je erbij bent als Sint en Piet arriveren. :-)


Elly - 04-12-’08 21:15

In mijn schooltijd kwam de Sint keurig te paard. Dat paard was overigens niet wit en leek verdacht veel op de knol van de groenteboer. Maar dat ben ik pas bewust gaan waarnemen toen het geloof al danig tanende was.


Frans54 (E-mail ) (URL) - 04-12-’08 22:19

Toch altijd weer spannend. De rommelpieten waren ook bij mijn kleindochter op school geweest Daar kwam nog bij, dat de sleutel van de school zoek was, dus iedereen in paniek. Toch werd de sleutel weer gevonden, gelukkig. Konden de kinderen gelukkig de klas in om alles weer op te ruimen.


Vedat (URL) - 05-12-’08 02:33

O jee, als Piet niet meer door de schoorsteen past, krijgen we ook geen cadeautjes meer. Laat hem maar flink fietsen!
Heerlijk, zo’n Sinterklaasfeest op school!
Morgen verslag? ;-)


JeeBee (E-mail ) (URL) - 05-12-’08 09:05


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.