Kerstsfeer

Zo, de rolletjes voor het kerstgebeuren op school zijn inmiddels gebakken. Bus slagroom ligt al klaar. Paulien kan tevreden zijn ;-)
Inmiddels staat de kerstboom ook. De meiden mochten meehelpen met optuigen. Een groot gedeelte hangt lekker knus bij elkaar.
Nu de kerstkaarten nog schrijven.
Zijn jullie al in de kerstsfeer?
Voor mijn gevoel zit het dit jaar veel dichter op het Sinterklaasfeest dan vorig jaar. Dat is natuurlijk niet zo want zelfs qua schoolvakantie maakt het weinig uit in vergelijking tot vorig jaar.

vijf reacties

Kwebbel, jij schrijft het en laat ik het nou ook al gedacht hebben. Net of de tijd tussen Sinterklaas en Kerst veel korter is.


Vedat (URL) - 15-12-’08 00:43

Bij ons staat de boom ook al in de kamer samen met wat andere kerstprullaria. (h)
Dat gevoel dat de Sinterklaas en Kerst dit jaar dichter bij elkaar liggen heb ik geen last van. Misschien wel omdat hier geen kleine kindjes rondlopen.
Alhoewel…… soms. ;-) :-D (h)


Elly - 15-12-’08 06:57

hier staat de boom ook al. maar verder heb ik nog niet het gevoel dat het al over een week kerst


marnix (URL) - 15-12-’08 19:28

Ben ik weer dwars . Ik vind het veel langer duren!(komt vlgs mij omdat het nog een paar dagen vakantie is voor de kerstdagen beginnen)


st@@rtje (URL) - 15-12-’08 22:51

pfff ik kan het niet af knipogen.
de boom staat er maar kijk niet hoe. moet de helft van de kerstkaarten nog schrijven. de kasten zijn leeg. en er is nog zoveel te doen. moet ook nog werken en naar school en dus ook nog veel leren.
ik geloof dat ik gewoon meer tijd nodig heb.
misschien dat dat in 2009 gaat lukken??
fijne feestdagen alvast


willem (E-mail ) - 16-12-’08 12:42


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.