De jurk

Afgelopen woensdag liep ik met de meiden in de Welkoop op zoek naar spullen voor de carnavalviering op school. Bente wil graag een prinsessenjurk. Ze heeft wel een mooie jurk maar die is nogal lang. Die zou dus vies worden tijdens de optocht. En dat zou zonde zijn.
Bij het bekijken van de prinsessenjurken die er hingen kreeg ik zowat een appelflauwte. Rond de vijftig euro kosten die krengen!!
Dat feest ging dus niet door.

Gelukkig kreeg ik een tip van een andere klant. In Emmerich bij de C&A en Takko, daar hadden ze wel goedkopere (lees: betaalbare) jurken.
Vandaag zijn we naar Emmerich geweest en bij de C&A heeft Bente een mooie jurk uitgekozen. Dat er onderin een hoepel in zit vindt ze iets minder mooi. Tijdens de carnaval op school blijft de hoepel in de jurk zodat hij niet over de grond sleept, daarna mag hij er uit. Met deze afspraak ging Bente akkoord en was ze in haar nopjes met de aankoop.
Paulien had ook nog een mazzeltje. Bij de kassa stond zwarte nagellak en die kan ze prima gebruiken als punker.

zeven reacties

‘k Ben héél benieuwd! Wanneer is het zover?


JeeBee (E-mail ) (URL) - 15-02-’09 10:32

@JeeBee: Volgende week vrijdag


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 15-02-’09 18:17

Als prinses moet je natuurlijk in een dure creatie lopen ;-)


Marnix (URL) - 15-02-’09 18:33

Heeft ze ook nog een prijsje gewonnen? Ik vind net alsof de scholen zich verplicht voelden carnaval te vieren. De maandag na de vakantie had ik beter begrepen.


Vedat (URL) - 16-02-’09 11:36

@Vedat: Carnaval is hier (pas) vrijdag a.s., daarna hebben ze vakantie. Heb vandaag toevallig in de winkel gehoord dat er basisscholen zijn die deze week vakantie hebben.
Middelbaar onderwijs heeft sowieso deze week vrij.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 16-02-’09 16:24

Ben heel benieuwd naar de “reportage” want die komt er toch wel?? :-)


Elly - 17-02-’09 18:33

@Elly: Dat is wel de bedoeling :-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 17-02-’09 20:05


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.