Corsoplaatjes

Het was een groot spektakel gisteren in Lichtenvoorde. Je kwam bijna ogen te kort want er viel veel te zien.
Op sommige wagens werd ook een stukje "theater" opgevoerd zoals op de onderstaande wagen. Deze wagen kreeg vandaag de eerste prijs van de vakjury.
Photobucket
Ik vond hem spectaculair, het was de grootste wagen die deze groep ooit had gemaakt aldus zwager Jos. Maar de mooiste?
Deze Apekooi was ook erg geinig.
Photobucket
Eigenlijk waren alle wagens mooi. Het weer was echter af en toe iets minder mooi zoals je kunt zien bij onderstaande foto van een enorm oog. "Zien en gezien worden" was de titel van de wagen.
Photobucket
"Pinata" was de titel van deze wagen. Ik vond hem erg mooi gemaakt en orgineel. De meiden vonden deze extra leuk omdat er snoepjes het publiek ingegooid werden.
Photobucket
Als afsluiter kwam er een kermisattractie voorbij. Vele Winnie's lagen klaar voor de grijper. Dit vond ik zeker een van de mooiste wagens die ik gezien heb. Hij won uiteindelijk ook de publieksprijs.
Photobucket

vijf reacties

Ben het helemaal met je eens dat het de leukste is.. Mooie foto’s trouwens


Jessica - 15-09-’09 19:00

@Jessica: Dank je wel. Foto’s nemen viel nog niet mee met dat wisselvallige weer. Vooral het zonnetje speelde parten, moest tegen de zon in foto’s nemen.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 15-09-’09 19:50

Knap hè, zo mooi als die wagens opgemaakt zijn.


Vedat (URL) - 16-09-’09 01:17

Hoi Anita, zoals Jessica al zegt: mooie foto’s. Ik zie al dat ik heel wat heb gemist terwijl ik in Edinburgh rondliep en in het vliegtuig naar huis zat :-) Maar ja, ik kan niet alles hebben. Mijn foto’s van Schotland heb ik op Picasa gezet. Ik zal je de link mailen. Xusjes aan Maarten en de kinders.


Rauzer (E-mail ) - 16-09-’09 12:06

Heel indrukwekkend.
Met jobsgeduld is dat in elkaar geprikt.


Ellebelle - 20-09-’09 13:23


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.