Feestbeest

Nog een weekje en dan is Bente jarig. De uitnodigingen voor haar feestje heeft ze al uitgedeeld.
Ze vindt het allemaal reuze spannend. Net als het bedenken van de traktatie. "Ik wil graag poezen, net als Paulien heeft gedaan". Nog even geduld hebben voor ons dametje tot ze het feestbeest mag uithangen.

Eigenlijk is Paulien ook het feestbeest op dit moment. Die krijgt uitnodiging na uitnodiging. Aanstaande zaterdag is ze van half 2 tot 8 uur! onder de pannen. Woensdag e 7de is Bente jarig. Zaterdag 10 oktober vieren we dat voor de familie, maar Paulien eet haar gebakje op het feestje van een vriendin. En... ik heb al geluiden gehoord over nog een verjaardagsfeestje.

twee reacties

Zo heb je dus een huis vol feestbeesten. Heel gezellig allemaal, maar voor mam natuurlijk ook een hoop geregel. Of vind je dat wel gezellig?


Indigo (URL) - 03-10-’09 20:17

@Indigo: Ik vind het wel gezellig. al is het een hoop geregel. Dit jaar juist extra omdat Maarten pas later thuis is (hij moet vanuit Belgiƫ komen).


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 03-10-’09 20:29


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.