Weekend

Zo, het weekend zit er weer op. Een weekend vol activiteiten.
Het begon op vrijdagavond met Bente's zwemles. Daar was het kijkles en wij konden zien hoe goed Bente inmiddels al zwemt. De juf is zeer tevreden. Wij ook :-)

Later op die avond kwam Pauliens vriendinnetje uit Zwolle logeren (en vriendje van Bente op visite). Alhoewel ze elkaar in 2 jaar niet gezien hadden klikte het meteen weer. Gelukkig.
Zaterdagmiddag zijn we met z'n allen naar de bioscoop geweest. We zagen de film Up. 's Avonds deden we Monopoly en keken we naar de film Bolt.

En vanochtend ben ik met de meiden wezen zwemmen. Rond een uur of 3 vertrokken we met z'n allen naar Zwolle. Daar gingen de dames op bezoek bij oude viendjes en vriendinnetjes uit onze oude buurt.
Na het eten en de koffie vertrokken wij weer naar Ulft. Al met al was het een druk maar gezellig weekend waarin we het allemaal naar ons zin hebben gehad.

drie reacties

‘s Middags naar de bioscoop en ‘s avonds een film kijken. Ach ja.. Gelukkig zijn jullie goed in Ultft aangekomen, want ik hoorde op het nieuws, dat het nogal mistig was.


Vedat (URL) - 08-11-’09 21:49

Dat klinkt als een ontspannend weekendje ;-)


Marnix (E-mail ) (URL) - 09-11-’09 19:00

@Vedat: En Monopoly gespeeld, dat ook dus het was niet alleen maar kijken naar getekende poppetjes ;-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 09-11-’09 19:47


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.