Versieren

Sinterklaas is weer terug naar Spanje dus kunnen de kerstspullen weer te voorschijn gehaald worden. Althans op school. Thuis wacht ik nog een paar dagen voor we een kerstboom aanschaffen en versieren.
Op school konden ze wel wat extra hulp gebruiken met het versieren van de gangen en aula. Mij leek het wel leuk en gezellig. Vandaag mochten we aan de slag met alle kerstspullen.
Nep kerstbomen "opbouwen". Lampjes erin hangen. De boom optuigen met kerstballen en slingers. Houten engelen ophangen. We waren er maar druk mee.

De boom in de hal, waar je de school binnenkomt, had ik samen met een andere moeder versierd. Helaas was de piek kapot. Een mooi (kitsch)vogeltje in het topje van de boom vond ik ook best leuk. Dat vond Bente ook, want die was het meteen opgevallen toen ze naar huis toe ging tussen de middag.
"Mama die boom met dat vogeltje die vond ik mooi. Dat vogeltje erop is leuk. Dat vonden twee kinderen van groep 4 ook al!".
Toen ik haar vertelde dat ik dat bedacht had vond ze het volgens mij nog veeeeel mooier. Ze glom (van trots) bijna net zo als de kerstballen in de boom :-)

Photobucket

acht reacties

Bij mij staat de kerstboom al vanaf afgelopen zondag. Voor mij is het een fluitje van een cent om de boom op te zetten: even de takken rechtbuigen, lampjes erin, slingers erin, ongeveer 25 versieringen erin en mijn boom zit bomvol. Wat wil je ook, als je maar 50 cm hoog bent… :-D

Ik heb trouwens nog wel een piek over; een mooie paars-blauwe. Maar, ik kan mij voorstellen dat je lekker het vogeltje laat zitten waar ‘ie zit. Weer eens wat anders :-)


Karin (E-mail ) - 09-12-’09 10:19

@Karin: Die paars-blauwe piek past toch niet bij die boom want die is met zilver en rode ballen.
Past misschien wel bij onze boom want die hangt straks toch vol met van alles en nog wat. Het wordt dankzij de meiden vaak een mooie kitschboom :-D


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 09-12-’09 15:11

Ik eis nu wel een duidelijke foto dat kan je begrijpen……


Ina (E-mail ) (URL) - 09-12-’09 18:47

@Ina: Haha ik ga echt NIET met mijn camera naar school hoor!


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 09-12-’09 18:53

@Kwebbel
Dat kan best hoor, Daar kijkt niemand raar van op. (h)


Ellebelle - 09-12-’09 19:55

Precies Elly en dan erbij zijn ze dat nog niet van jouw gewend.?? (h)


Ina (E-mail ) (URL) - 09-12-’09 22:53

Volgens Hans heet het ding wat bovenop de kerstboom staat een pik. En mevrouw Mack maar lachen. Wat vind jij daar nu van, Kwebbel?


mack (URL) - 09-12-’09 23:38

@Mack: Nee zoiets kan natuurlijk niet. Hahahaha :-D
Ik zou zeggen. Opschrijven voor later, zulke uitspraken moet je bewaren :-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 10-12-’09 16:31


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.