Wit

Ik ben uitgekeken op onze muren met steenstrips dus wil ik ze van een laagje verf voorzien. Welke kleur ze gaan worden daar ben ik nog niet helemaal over uit.
Eergisteren was ik voor een tube allesvuller bij de Fixet en nam ook twee kleurstalen mee.
Vanmiddag bracht ik Bente naar een vriendinnetje toe en vond de twee kleurstalen in mijn jaszak.

"Welke vind je het mooist?", vroeg ik Bente terwijl ik haar de kleine stukjes papier gaf. Ze bekeek ze. "Parelmoer"; witter bestaat niet. En "Winte"r, die gek genoeg bijna grijs lijkt.
"Die", zei ze terwijl ze de Parelmoer aanwees.
"Ja maar die is wel ERG wit", vond ik.
Toen ik haar vertelde dat het voor de muren in de kamer was sprak ze de wijze woorden: "Oh maar dat is toch wel mooi, president Obama heeft zijn hele huis wit. En sneeuw is wit dus het is best mooi."
Haar uitspraak vond ik ook mooi :-)

vier reacties

het is ook nog een mooie griet ;)


pa en mam - 06-01-’10 20:00

Wit kan heel mooi zijn, probleem dat ik er mee heb is vooral dat het meestal niet zo heel lang dat mooie wit blijft, je ziet er alles op.


Frans54 (E-mail ) (URL) - 07-01-’10 10:21

Bente heeft weer helemaal gelijk. Parelmoer is echt een hele mooie kleur wit! Luister maar naar de wijze woorden van je dochter… ;-)


JeeBee (E-mail ) (URL) - 10-01-’10 23:06

@Jeebee: Dat is het ook wel maar de rest van de muren en de vensterbanken zijn ook al wit. Ik ben bang dat het dan zo “steriel” lijkt.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 11-01-’10 19:02


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.