Alaaf!

Photobucket

Eindelijk is het dan carnaval op school de meiden konder er amper op wachten.
Het begon vanochtend al met flinke stress want mijn wekker was niet afgegaan op het gewenste tijdstip. (Later bleek dat ik die gisteravond met mijn slaperige kop verkeerd had ingesteld)
Na het ontbijt gingen we eerst aan de slag om van Bente Sneeuwwitje te maken. "Ik wil graag een wit gezicht want dat heeft Sneeuwwitje".
Bente's haren hebben we (deze keer) niet zwart gemaakt aangezien ze vanmiddag nog zwemles heeft. Glitters zijn ook hardstikke mooi.
Vervolgens toverden we Paulien om tot een Gothic. Eerst de vlechtjes, die voor meer volume moesten zorgen, uit het haar halen. Daarna Paulien opmaken en toen aan de slag met gel en zwarte en blauwe "haarverf".

Vervolgens snel een foto gemaakt (zie boven) en toen snel naar school.
Om 9 uur begon de optocht en natuurlijk ben ik even een kijkje gaan nemen.
Photobucket

Toen Paulien de eerste keer langs kwam zag ik dat ze geen jas aan had. Ze had geen last van de kou zei ze. Nou ik wel dus ik begreep haar niet helemaal.
Hoezo ijdel?? ;-)
Photobucket

drie reacties

Wauw dat ziet er toppie uit! Petje af voor de kleedster en een applausje voor de dames


st@@rt (URL) - 12-02-’10 11:58

Dat ziet er heel mooi uit, nu maar hopen dat het eenmalig is wat Paulien betreft. Een gothic meisje in de familie is wel genoeg dacht ik zo;-)


Jessica - 13-02-’10 13:43

@Jessica: Ik kan niets beloven ;-) Die broek vindt Paulien hardstikke gaaf. De make-up volgens mij ook wel :-D


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 13-02-’10 19:59


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.