Rommel

Het lijkt wel of je in geen supermarkt meer boodschappen kunt doen zonder dood te worden gegooid met verzamelrommel voor de jeugd.
Vanochtend kreeg ik bij de SuperdeBoer twee "Webbies".
De kassadame vond de grootte van deze figuurtjes nogal tegenvallen. "Gunst ik had toch echt iets groters verwacht. Is dit echt alles?"
En het zijn inderdaad miniscule gevallen die je eventueel aan je sleutelhanger kunt hangen. Iets wat Bente meteen deed want die van haar was heel mooi roze.

Bij de C1000 moest ik ook nog iets halen en daar kreeg ik een Dungan. Een vaag schijfje met een vuurteken erop. Hiermee schijn je een spel te kunnen spelen wat lijkt op "Steen-papier-schaar".
Met de meiden besloten we dat dit toch echt rommel was en we deze Dunganzooi niet gingen verzamelen. Daar gaan ze vriendjes/vriendinnetjes mee blij maken.
De meiden hadden trouwens prima door waarom supermarkten deze acties houden. "Ja, want dan verkopen ze meer omdat kinderen dan zeggen: "ik wil die, en die en die".
Wel jammer dat deze moeder daar niet aan mee wil werken ;-)

vijf reacties

Gohhh, daar snap ik nou niks van.
Daar wil iedereen toch aan meewerken. (h)
Wat een rotzooi idd. En de acties volgen elkaar in rap tempo op.


Elly - 13-09-’10 20:51

Deze moeder ook niet. Vooral niet bij de C1000. Die hadden toch geen fratsen? ….


JeeBee (E-mail ) (URL) - 15-09-’10 00:25

Ik heb gelukkig geen kinderen in die leeftijd. Ik erger me kapot aan al die agressieve reclames. Ik kwam wel eens bij de C1000, maar de agressieve reclames waren de druppel. Ik mijd C1000. Maar de andere winkels kunnen er ook wat van. Dat pleit voor de Aldi. Geen acties, gewoon een lage prijs.
Verstandige moeder, verstandige kinderen!


st@@rt (URL) - 15-09-’10 11:08

Kwebbel toch, goud had je in handen met de Dungans, in Veenendaal heerst er schaarste (http://www.cip.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=18043). Of heb je stiekem zelf iets “gevoeld” toen je ze aanraakte en er een paar achterover gedrukt?


Euca - 16-09-’10 00:53

@Euca: He dat ik daar nu niet zelf op gekomen ben om ze voor grof geld te verkopen in Veenendaal! (devil)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 16-09-’10 20:58


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.