Groep 8 voor Serious Request

Nadat het Paulien en haar vriendin de juf zover hadden gekregen om mee te werken aan de actie voor Serious Request zijn er diverse dingen op touw gezet.
Zo hebben diverse kinderen uit de klas kerstboompjes van hout en kerststukjes gemaakt.
Er was een groep ouders die 200 appelflappen hebben staan bakken. Een andere groep ouders en kinderen hebben een berg cakejes gebakken.

Dit alles werd samen met bekers warme chocolademelk verkocht op de kerstmarkt die gistermiddag in school gehouden werd. Ook konden kinderen zich laten schminken door een stel meiden van groep 8.
En er werden statiegeldflessen opgehaald in de buurt van de school.
Deze hele actie heeft een mooi sommetje opgeleverd van 563,77 euro! Een mooie prestatie.

Vanmiddag kwam de directeur in de klas dat het een leuke actie was geweest. En dat ze de krant mochten bellen over deze geslaagde actie. Uiteindelijk werd er besloten dat Paulien de aangewezen persoon was omdat die de 'aanstichtster' was van dit alles. 
Thuis hebben we een fotograaf van de krant gebeld en om hulp gevraagd. Of die nog een foto kan maken plus ons geschreven stukje plaatsen is de vraag, we zien wel.
In ieder geval staat Paulien maandag samen met een vriendin en vriendje in de rij om het geld in de brievenbus te doen bij het Glazen Huis.

vier reacties

@Paulien: aangezien je zelf nog niets op je blog hebt staan… Heel erg goed gedaan!! Veel plezier maandag en geniet er van. Liefs Jessica


Jessica - 15-12-’11 13:27

@Anita: wat worden kleine meisjes groot niet? Ze lijkt ook erg op Maarten:-)
En niet alleen qua lengte;-)


Jessica - 15-12-’11 13:28

@jessica: Even geduld en Paulien heeft ook een logje gemaakt.
Ze lijkt idd veel op Maarten en ze groeit me inmiddels boven het hoofd.


Kwebbel (URL) - 15-12-’11 13:37

Zo dat is een mooi bedrag wat ze hebben opgehaald en gaan aanbeiden aan de DJ´s in het Glazen Huis!


Marnix (URL) - 18-12-’11 12:56


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.