Koninginnedag


Heerlijk weertje vandaag he? En dat is natuurlijk heel fijn op Koninginnedag.
Wij zijn vanochtend rond half 11 naar het voetvalveld gelopen. Daar was van alles te doen voor de jeugd van groep 1 t/m 8.
Paulien had geen zin om mee te doen met de spelletjes maar Bente leek het wel leuk. We begonnen met het oplaten van een ballon. Benieuwd waar hij dit jaar terecht komt. Die van Bente was vorig jaar in de buurt van Den Haag terecht gekomen.

Daarna ging Bente o.a. hoepels om een ezelkop gooien, voetballen, ballen in een klomp gooien. Wat ze ook erg leuk vond was een parcour lopen met een helm waar een eierdop (met ei) op zat. Het ei mocht natuurlijk niet vallen.
En er was een soort wipwap van een plank gemaakt waar een (stoffen) kip op lag. Door op de plank te trappen vloog de kip door de lucht. De kip moest je opvangen met een koekenpan. Dit spelletje vond ze ook erg leuk.
Ze won ook nog een prijsje bij het eendjes hengelen.

Na deze festijn gingen we boodschappen doen in Rees en heb ik nog in de tuin gewerkt. Tijdens deze tuinarbeid hoorden we de karaoke van het voetbalveld schallen.  Het piratenfestival is er niets bij! Mijn oren doen nu nog pijn ;-)
En om de dag mooi af te sluiten hebben we asperges gegeten. Heerlijk!

twee reacties

Het was een leuke gezellige dag met oranjezon. De tuin… dat moet ook nog


st@@rt (URL) - 30-04-’12 14:43

Het was een prachtige dag. Wij zijn nog even naar het centrum geweest op de fiets. Het was echt prachtig weer, en je kon over de koppen wel lopen.. wat een drukte. Veel mensen hebben genoten van de “rommel” en de terrassen. :-D


Elly - 30-04-’12 14:55


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.