Over school en het weekend

Zo, we hebben weer een bewogen weekje achter de rug.
Afgelopen woensdag kwam Paulien op het schoolplein naar mij toe, ze was bijna in tranen. "Ik zit bij niemand in de klas en de rest allemaal wel".
Om een lang verhaal kort te maken. Op de site van haar middelbare school stond ze een niveau te laag ingedeeld. Foutje op de site! Bedankt, zo krijgen mensen wel de schrik van hun leven :-(
Het andere probleem: niet bij haar vriendin in de klas is uiteindelijk goed gekomen. En zo kon Paulien donderdag met een gerust hart kennis maken met haar nieuwe klas op de Wesenthorst.
Ze is daar uitermate tevreden mee. "Mam, ik krijg een hele leuke klas".


Afgelopen vrijdag had Paulien een feestje van een klasgenootje. De hele klas was uitgenodigd en ze heeft het reuze naar haar zin geahd.
Zaterdag zijn we naar Ouwehands dierenpark geweest. Ik had nog een kortingskaartje en de meiden mochten sowieso gratis naar binnen dankzij hun Kids for Animals lidmaatschap.
Het was heerlijk weer, dus we hebben het zeker getroffen. En het park was leuk. We hebben vooral genoten van de ijsberen die druk aan het spelen waren in het water.
Ook de oerang oetans waren leuk want een aantal liep over touwen buiten het verblijf waar ze vertoefen. Vooral het kleine aapje was "erg schattig" vond Bente.

Na het bezoek aan de dierentuin sloten we de dag gezellig af door uit eten te gaan.
Vandaag zou Bente gaan zwemmen. De gymnastiekvereniging had het zwembad afgehuurd.
Helaas ging dit niet door aangezien Bente afgelopen nacht ziek geworden is. Echt sneu, maar gelukkig is ze wel al aan de beterende hand.

Geen reactiesEmoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.