Weer naar school

Inmiddels zijn onze beide dames weer naar school.
Paulien moest vandaag weer naar school. Echt veel hoefde ze nog niet te doen. Ze moest haar lesrooster ophalen en de klas kreeg hier uitleg over. Na 3,5 uur was mevrouw weer heerlijk thuis.
Morgen begint het echte schoolleven pas en ze start om 8.15 met Biologie. Alhoewel, echte leven? Donderdag gaat ze twee dagen op kamp in Megchelen. 
Best een leuk begin van een nieuw schoolleven lijkt mij :-)

Bente heeft er inmiddels al een week op zitten.
Afgelopen vrijdag was voor Bente een geweldig leuke dag. Haar papa was jarig, dus we hadden een feestje :-)
En de hele school had een verkeersproject: Streetwise. (klik voor info).
Groep 5 en 6 hadden het leukste project vond ik. En wat een mazzel voor Bente om in groep 6 te zitten! Voor de school was een stuk weg afgezet en daar leerden ze iets over de remweg en reactievermogen.
De kinderen mochten o.a. plaatsnemen op de bijrijderstoel van een lesauto. De Streetwise-mevrouw ging lekker hard scheuren ...50 km, en zodra de finishvlag omlaag ging moest het kind remmen.
Razend spannend en cool natuurlijk, en een ochtend om nooit te vergeten.

twee reacties

Morgen (vandaag) begint hier het ‘gewone’ leven weer. En voor Paulien waarschijnlijk ook. ;-) Nog gefeliciteerd met Maartens verjaardag. Hoe ist met je moeder? En met jou?


JeeBee (URL) - 02-09-’12 19:43

@Jeebee: viel niet mee vanochtend met Paulien, volgens mij had ze nog last van de slapeloze nacht v/h kamp.
Hier gaat alles z’n gangetje en mijn moeder voelt zich steeds meer thuis op d’r nieuwe stek. Ik mail je binnenkort om even bij te “praten”.


Kwebbel (URL) - 03-09-’12 04:13


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.