Zondag

Om thuis niet op de bank in slaap te sukkelen besloten we vanmiddag even de benen te strekken.
Het Engelse Werk is dan altijd een prima gelegenheid voor een wandeling.
We zagen dat er erg veel bomen waren omgewaaid tijdens de storm vorige maand. Toch een triest gezicht dat zulke "kanjers" van bomen met wortel en al zijn omgevallen. En begrijpelijk dat je daar de eerste dagen na de storm niet mocht komen.


 Ook hoorden wij een specht tikken tegen een boom. Na enig speurwerk zagen we het beestje zitten. Een foto maken wa.s een ander verhaal, zoals je hier onder kunt zienHet was in ieder geval een fijne wandeling. En de meiden zijn weer een beetje bijgespijkerd wat betreft de bloempjes en de beestjes :-)

zeven reacties

Lieve Kwebbel.. 1 reactie op de laatste logs….Ik lees ze wel.. laat niet altijd een reactie achter.
Wat een schrik kreeg ik.. te lezen dat je Zwolle gaat verlaten.. leek ineens of je “mij” gaat verlaten.. terwijl ik je nog nooit ontmoet hebt.. gek He? .. Ik wens jullie alle goeds en heel veel succes met de onderneming! Wat worden de meiden groot… schitterende foto’s weer..en die specht.. ik kan hem niet ontdekken hoor! Heb je inmiddels al uitslagen van het “verschrikkelijke” bloedonderzoek?


BB (E-mail ) (URL) - 18-02-’07 20:44

altijd leuk zo’n middagje in de natuur


Marnix (URL) - 18-02-’07 20:47

Vreemd ei heeft die specht gelegd ;-)


Bitfreak (URL) - 18-02-’07 21:16

@BB: Die specht is die “bobbel” halverwege de tak :-)
Verlaten doe ik je niet hoor. Ook in de Achterhoek blijf ik loggen :-D
Van het bloedonderzoek heb ik nog niets gehoord. Denk ook niet daar veel over te horen eerlijk gezegd. Hoop dat ze me binnenkort eens bellen voor de operatie anders heb ik straks tegen die tijd bloedarmoede en had dat onderzoek totaal geen nut.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 18-02-’07 21:25

Wat een kaalslag in het bos ineens hè? Wij liepen gisteren in de bossen bij Exloo en daar was het ook zo. De storm heeft heel wat (al dan niet schade) aangericht!
Heb je de meiden ook meteen over de bloempjes en de bijtjes verteld? :-D


JeeBee (E-mail ) (URL) - 19-02-’07 15:36

@Jeebee:Paulien vroeg vanochtend toevallig hoe baby’s uit de buik kwamen. Toen ik het vertelde wou ze later geen baby. “Nou ik hoef dan geen baby. Dat doet pijn!”


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 19-02-’07 15:45

Mooi, het Engelse Werk! Hebben wij ook regelmatig gewandeld en we zagen twee weken geleden vanuit de trein dat er zoveel bomen gesneuveld waren. Zonde hoor!


marleen (URL) - 21-02-’07 22:03


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.