Afscheid


Bente kucht nog dat het een lieve lust is maar was fit genoeg om naar het afscheidsfeestje van juf Thea te gaan.
Om 12.00 uur mochten alle kinderen komen en werd er patat gegeten. Vanaf 13.00 uur waren ook de papa's en mama's welkom.
Clown Flappie deed een optreden. Nou, dat was echt een Flappie hoor. Hij moest zijn clownskleren nog aan doen maar dat ging helemaal verkeerd. Hij deed zijn shirt om zijn benen en zijn broek over zijn hoofd. Bente vond het maar een domoor.
En hij wou juf Thea nat gooien met een emmer water. Gelukkig bleek het water omgetoverd te zijn in confetti dus de juf had mazzel ;-)

Daarna kreeg de juf haar kado. Eerst kreeg ze van ieder kind een prikker met daaraan een zakje zonnebloemzaad en een foto van het desbetreffende kind. De juf is gek op zonnebloemen namelijk. Daarna kreeg ze een groot schilderij met zonnebloemen erop die de kinderen hadden gemaakt. Dat schilderij was HET grote geheim de afgelopen weken. Niemand heeft het verraden...hardstikke knap.

Vervolgens waren de hapjes en drankjes aan de beurt en kon je oude foto's bekijken. Leuk hoor die peuterfoto's van Paulien en haar vriendinnen.
Na afloop kregen alle kindjes een leuke foto van zichzelf met juf Thea in een fotolijstje (een beestje met een klemmetje eraan).
Inmiddels had ik Paulien opgehaald van school om juf Thea een hand te kunnen geven. Zij kreeg ook een kadootje.
En Bente, onze bofbips, mocht ook nog een kadootje uitzoeken.

drie reacties

Een zonnig afscheid dus. :-)


Ellebelle (E-mail ) (URL) - 23-02-’07 09:43

Gezellig, die zonnebloemen! Fijn dat Bente er toch bij kon zijn.


JeeBee (E-mail ) (URL) - 23-02-’07 19:00

wat een leuk afscheid van juf Thea


Marnix (URL) - 23-02-’07 19:49


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.