Maandagblues

Rond kwart voor 11 wou ik iets op de kalender schrijven. Een wanhoopskreet galmde er door het huis.
Compleet vergeten dat ik om 9 uur met Bente naar het consultatieburo had gemoeten. Bente zat ondertussen braaf op de peuterspeelzaal.
Bliksemsnel sprong ik op de fiets richting consultatieburo om te kijken of ik nog een bezoekje kon regelen.

Normaal gesproken kan mij zo'n  bezoekje niet zoveel deren, maar Bente moest geprikt (zodat ik niet ziek word) worden. En dat vond ik wel belangrijk. Ik had het net zo fraai voor elkaar dat dit nog in Zwolle kon gebeuren.
Als straf voor het vergeten van de afspraak kreeg ik op de terugweg naar huis een enorme plomp water over mij heen. Wat een wolkbreuk zeg!

Als een verzopen kat kwam ik thuis. Daar heb ik me snel omgekleed om vervolgens Bente op te halen van de peuterspeelzaal. Maarten, die ziek thuis was, heeft Paulien op gehaald van school.
Het prikje was een fluitje van een cent. 't Was dat ze "auw!" moest zeggen van de arts anders had ze totaal geen kik gegeven.
Voor de rest was de arts ook tevreden. Al vond ze dat Bente iets zuiniger op haar benen moet zijn want die zitten onder de blauwe plekken van het klauteren en vallen :-)

vier reacties

azzel dat je nog terecht kon


Marnix (URL) - 02-07-’07 20:10

haha, zo ging het hier ook: inclusief vergeten afspraak en verplicht ‘au’!:-)


peet (URL) - 02-07-’07 22:59

Wat een kanjer die Bente ..! :-)


RideR (URL) - 03-07-’07 21:27

Quote “Bente zat ondertussen braaf op de peuterspeelzaal.”
Hoe lang heb je over deze zin nagedacht… grinnik….


Ina (URL) - 05-07-’07 20:02


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.