Uitslag

Uitslag?
Ja die heb ik, nog steeds. Al wordt het wel minder.
En ik heb de uitslag van de bloedprikkerij van afgelopen dinsdag. Helaas word ik daar niet veel wijzer van. In die zin dat alles okay was.
Hb was voor mijn doen zelfs helemaal top. IJzer was goed, Vitamine B12 okay englucose niets mee aan de hand.

Ook de TSH-waarde (schildkliergebeuren) was goed. Die was 0,5. De waardes waarbinnen de TSH als "goed" wordt beschouwd liggen tussen de 0,4 en 3,5.
Met deze TSH-waarde begin ik wel te twijfelen. Het is eigenlijk maar net met de hakken over de sloot. Net binnen de grens van wat er als "goed" beschouwd wordt.
Misschien ga ik mijn huisarts toch vragen de Thyraxdosering iets verhoogd kan. Ik blijf namelijk moe, etc.
Dit voorstel is trouwens niet zomaar uit de lucht gegrepen. In 2004 had ik precies het zelfde probleem. Toen heb ik met mijn internist besloten de dosering niet te verhogen omdat ik op dat moment te "mager" was.

vijf reacties

Wel fijn dat ze niks “raars” hebben gevonden.
Dus nu aan de thyrax én de vreterij? (h)

Vreemd hoor, jij bent (te) licht van een langzaam werkende schildklier, en ik te zwaar. Konden we maar een klein beetje ruilen. ;-)


Elly (URL) - 22-02-’08 20:44

@Elly: op dit moment ben ik niet te licht meer. Maar zo af en toe zou het makkelijk zijn als je een paar kilo kon uitwisselen.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 22-02-’08 21:46

Al met al ben je er dus niet veel wijzer van geworden. Die vermoeidheid moet toch ergens vandaan komen, dus een goed gesprek met de huisarts lijkt me zeker op z’n plaats. Heb je trouwens zelf enig idee waar het vandaan kan komen?


JeeBee (E-mail ) (URL) - 23-02-’08 07:04

Wat voor hun normen goed is kan idd voor jouw lijf heel anders aanvoelen. Het lijkt me dan ook verstandig dat je idd even een praatje gaat maken met de huisarts.
En moe zijn is niet leuk, ik weet er alles van :(


Yvonne (URL) - 23-02-’08 08:20

@JeeBee:Nee,niet echt. Dacht of de schildklier of bloedarmoede.
Daarom wil ik toch nog eens een gesprekje aangaan met die beste man. Kijken of ik me beter voel als de waardes hoger zijn.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 23-02-’08 20:21


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.