Circus

Gisteravond hadden we dankzij het werk van Maarten een geweldig leuke avond.
We zijn naar het wintercircus geweest in het Amphion.
Het wintercircus bestaat 30 jaar dus werd het bezoek getracteerd op minigebakjes en spekjes voor de kinderen. Het thema van het programma was daarom ook: feest.
Tussen alle acts door waren de artiesten bezig met het organiseren van het feest voor hun baas aan het eind van de show.

Wij zagen o.a twee acts met paarden, een dressuuract met honden waar van er één alleen op zijn voorpootjes ging lopen met de achterpoten in de lucht.
Twee grappige clowns die helemaal niets wisten volgens Bente. Een limbo-act, een jongleur die ook goed kon jongleren met kleerhangers en diverse soorten acrobatiek.
De meeste indruk maakten een groep Chinese meisjes die meerdere acts deden. Een maskerdans ("Mama hoe doen ze dat, de maskers wisselen steeds"), iets met draaiende bordjes en een waanzinnige act met "slangenmeisjes".
De meiden vonden deze avond ook top en raken er niet over uitgepraat.
Foto's kun je zien op de website van het wintercircus. Let vooral op de slangenmeisjes.

vijf reacties

Zelf hou ik niet van circus maar jullie hebben het iig leuk gehad


marnix (URL) - 21-12-’08 19:11

Ik zie Bente nog wel eens in de trapeze belanden


st@@rtje (URL) - 21-12-’08 22:22

@Staart: hahaha dat was ook wat ik dacht toen we daar zaten :-D


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 22-12-’08 16:04

wintercircus is echt te gek!. we zijn zeker een jaar of 5 achter elkaar heen geweest. De jongens vonden het altijd helemaal te gek. Maar ja ze worden ouder en krijgen nu interesse in andere dingen:-p. ach nou ja is ook wel weer leuk


willem (E-mail ) - 23-12-’08 22:50

Oh, circus! Volgens mij is het al eeuwen geleden dat ik daar geweest ben. Dit ziet er wel ontzettend mooi uit. ‘k Kan me voorstellen dat jullie hier van hebben genoten.


JeeBee (E-mail ) (URL) - 28-12-’08 09:00


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.