Eerste Paasdag

Eerste Paasdag. Die brachten we bij mijn moeder door. De meiden speelden schooltje. Op de vraag van juf Paulien waarom haar leerling (Bente) te laat was, kwam deze met een mooi antwoord waarbij ik spontaan in de lach schoot. "Mijn moeder was vergeten brood te smeren".
Photobucket
Gelukkig maar dat we daarna uitgebreid gingen brunchen. :-)
Vervolgens verstopten Maarten en ik diverse (chocolade) eieren.
Photobucket
Vol goede moet gingen ze op zoek en het eerste ei was snel gevonden. Die lag zo in het zicht dat de meiden er spontaan de slappe lach van kregen.
Photobucket
Bente laat haar mandje zien. Al twee eieren gevonden!
Photobucket
Met een beetje hulp kon Bente het ei uit de boom vissen. Paulien kreeg nog een paar aanwijzingen en vond zo het laaste ei met een groen papiertje tussen de groene blaadjes. Die was echt goed verstopt want ze waren er al een paar keer langs gelopen zonder hem te zien.
Photobucket
Rond 5 uur gingen we weer naar huis en kregen de meiden nog een Paashaas en verrassingsei mee van mijn moeder. Flink verwend dus vandaag die twee dames van ons.

drie reacties

Dat ziet er wel héél gezellig uit. Leuk dat ze zich bij je moeder zo kunnen vermaken.
Wat worden de dames groot Kwebbel.


Ellebelle (URL) - 13-04-’09 09:32

@Ellebelle: Ja, dat worden ze zeker. Vooral de oudste. Die kan niet wachten tot ze net zo groot is als oma (en dat duurt niet zo lang meer). :-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 13-04-’09 10:52

Dat vinden kinderen toch altijd weer leuk, dat zoeken naar eieren. Hier had de paashaas gekookte eieren in de tuin gelegd.


Vedat (URL) - 14-04-’09 00:53


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.