Kletsen

Ik zal jullie even snel bij kletsen over onze vakantiebezigheden. Vrijdag zijn we naar het Verkeerspark in Assen geweest. De meiden hebben zowaar een "echt" rijbewijs gehaald en zuks wat is natuurlijk hardstikke stoer. "Ik kon het heel goed. Makkie.", aldus Paulien. Het was een geslaagde dag daar in Assen.

Vandaag hadden we een druk schema.We zijn 's ochtends naar het Hunebedcentrum geweest. En 's middags naar het zwembad in Exloo, waar ik ooit zwemles kreeg. Dat blijft een mooi zwembad met een prachtig plekje zo tussen de bossen.
Vervolgens zijn we nog langs het Onderduikershol in het Valtherbos gereden en gingen we vanwege het jeugdsentiment uit eten in Rütenbrock.

Over kletsen gesproken. Dat deden de meiden en ik maandag met een koe die eenzaam in een hoekje van de wei stond. We staakten onze fietstocht en maakten en praatje met haar en beloofden vrijdag terug te komen met de camera en een zakdoek. "Hij heeft een snotneus mama".
Maar vrijdagavond had die dame (de koe dus) zich niet aan onze afspraak gehouden tot groot ongenoegen van Paulien en Bente.
Vanmiddag, toen we terugkwamen uit het Valtherbos, stond ze samen met 3 vriendinnen aan de rand van de wei en was het onze kans om haar toe te spreken en alsnog een foto te maken.

Photobucket

drie reacties

Wat klinkt dat allemaal gezellig! Het genieten spat er vanaf!! Hahahaha moeders met dochters kletsen met eenzame koe!Ga door met genieten!


st@@rtje (URL) - 16-08-’09 07:34

Leuke activiteitne doen jullie. Dat Hunebedcentrum heeft wel heel veel in zich. Toevallig kwam ik bij het kopje architectuur uit. Zelfs dat is interessant!
Dit is een tip die ik ga proberen te onthouden.

Veel plezier nog daar in Drenthe.


Vrouwke (E-mail ) (URL) - 16-08-’09 09:16

Voor leuke dingen hoef je niet de provincie uit te gaan, maar dat weet jij natuurlijk zelf al wel.


Vedat (URL) - 16-08-’09 12:53


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.