Pakjemiddag

Photobucket

Gisteren vierden wij Sinterklaas bij mijn moeder. Geen pakjesavond voor ons maar een pakjesmiddag, i.v.m de lange rit Achterhoek-Zuidoost Drenthe.
Het werd een gezellige middag met lekkere hapjes, gedichten en heel veel pakjes. Veeeeeel te veel, en de meiden zijn superverwend door de Goedheiligman. Ze kregen o.a. dingen van Pet Shop, Lego, knutselspullen en boeken.

De Sint had ook dit log gelezen en wist wat Paulien graag wou hebben. Helaas had hij maar één exemplaar weten te bemachtigen maar deze viel wel in goede aarde. Ik bedoel een kruk (die je gebruikt als je een gebroken been hebt). Paulien vond dat het leukste cadeau.
Bente vond vooral de gedichtjes erg leuk. En het "Ontdek de wereld van magneten" waarmee ze allerlei proefjes/testjes kan doen.
Ook oma, papa en mama zijn goed verwend door Sinterklaas. Kortom het was een zeer geslaagde Sinterklaasmiddag.

Photobucket

drie reacties

De Sint heeft de dames weer flink verwend


Marnix (E-mail ) (URL) - 07-12-’09 20:25

Pakjesavond of pakjesmiddag, wat maakt het ook uit, als de Sint maar uitpakt, dan zijn de kinderen tevreden.


Vedat (URL) - 08-12-’09 20:04

@Vedat: En tevreden waren ze :) Het was zo mooi om te zien dat Bente er echt van genoot dat ze van de Sint gekregen heeft wat ze graag wilde hebben. Ze straalde :)

Paulien ook hoor, maar die weet natuurlijk allang hoe de vork in de steel zit.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 08-12-’09 21:34


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.