Lichtjes

Of wij nog naar China Festival Of Lights in de dierentuin gingen vroeg mijn moeder laatst aan ons. Een festival met 32 chinese sculpturen (o.a. een olifant en draak) en vele lampionnen.
Nou nee, want we vonden de kaartjes best duur. Daarbij is er vanaf 18 december in Braamt ook zo'n soort festival. Okay, daar zijn dan minder grote dingen te zien maar het is ook stukken goedkoper. En stukken dichterbij want Braamt ligt hier om de hoek.

Maar vanmiddag kon ik mijn moeder mede delen dat we toch naar het festival in Emmen gaan. Ik heb namelijk 4 kaartjes gewonnen!
Hardstikke leuk natuurlijk en onze meiden waren er ook erg blij mee. Vooral Paulien werd er erg vrolijk van want die wil dit dolgraag zien. Dat gaat binnenkort gebeuren. En oma gaat ook mee, want in dit geval zijn we wel bereid om nog 1 kaartje te kopen.

Photobucket

acht reacties

Zij wel weer… Priezenjaoger. ;-)
Waar heb je de kaartjes mee gewonnen dan?
Kan ik ook nog een poging wagen? :-D :-D


Ellebelle - 16-12-’09 21:07

@Ellebelle: :-D
Via libellepuntenel, maar daar kun je ze niet meer winnen. Elders misschien wel.

Bij Libelle hebben ze gewoon gehoord/gezien dat Paulien er zo graag naar toe wilde dat ze de folder van de dierentuin aan de juf heeft laten zien. Toen dachten ze: “ach dat meisje moet daar naar toe laten we haar mama de kaarten geven” :-D


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 16-12-’09 21:30

Ik ga ook, wij konden vanuit de PV goedkope kaartje verkrijgen dus ik ga met een vriendin. Wanneer gaan jullie? Ik ga 6 januari pas, wij konden kiezen tussen 29 en 30 december en 6 januari. De eerste dagen kunnen we allebei niet vanwege eindejaarstoernooien van het korfbal. Alvast veel plezier.. nog niets verklappen hoor als jullie eerder gaan;-)


Jessica - 16-12-’09 22:01

Ik heb er al van diverse mensen foto’s van gezien. Het moet bijzonder zijn, had er zelf ook wel heen gewild, maar met openbaar vervoer wordt dat ‘s avonds wat lastig.


Frans54 (E-mail ) (URL) - 16-12-’09 22:22

He leuk en gefeliciteerd
foto`s zie ik met belangstelling tegemoet


Ina (E-mail ) (URL) - 17-12-’09 14:21

@Jessica: Wij gaan zondag 27 december. De meiden blijven daarna namelijk een paar dagen logeren bij oma. :-)


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 18-12-’09 13:36

Geluksvogel ;-)
Wij wilden er eigenlijk ook heen, maar gezien het winterse weer zien we het niet zitten om zo’n afstand te rijden


Marnix (E-mail ) (URL) - 20-12-’09 15:33

Karin is er onlangs ook wezen kijken en was er erg enthousiast over. Deze week moest ik met haar een nieuwe bril kopen en ze praatte er nog honderduit over.
Heel veel plezier, de 27ste. Ik zie de foto’s wel verschijnen?


JeeBee (E-mail ) (URL) - 20-12-’09 23:01


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.