Anders

Vandaag liep de dag een beetje anders dan van te voren gepland.
Toen ik met Bente meeliep naar haar klas werd ik door de juf gevraagd of ik mee zou kunnen gaan naar het zwembad. Ze waren vandaag namelijk vergeten in te plannen. Geen probleem al moest ik nog wel even snel een ontbijtje en een kopje koffie scoren thuis.
Rond 9.15 uur naar school en het zwembad. Tegen half 11 was ik weer thuis waar ik nog snel wat huishoudelijke klusjes deed om vervolgens brood te smeren. Om half 12 was ik op school i.v.m het overblijven.

Na het eten vertrokken de groepen 5 t/m 8 naar de gymzaal want het schoolplein was te nat, glad en smerig om buiten te spelen.
Toen ik even later met de snoeptrommel de gymzaal inkwam zag Paulien er superverhit uit. Ze voelde ook heel erg warm aan, alsof ze koorts had.br> En bij de eerste vraag die ik aan haar stelde barste ze bijna in tranen uit. Ik besloot haar 's middags thuis te houden.
Door al deze veranderingen van de dag moest ik vanavond boodschappen doen en moeten de medicijnen voor Stumpy morgen gehaald worden.
Inmiddels gaat het al een stuk beter met Paulien en ik hoop dat ze van een goede nachtrust helemaal opknapt.

twee reacties

De arme meid. Het heerst ook wel een beetje, ik ben ook al sinds gister thuis. Heeft de goede nachtrust geholpen?


Jessica - 05-02-’10 16:10

@Jessica: Ja dat heeft goed geholpen dus Paulien is vandaag gewoon naar school geweest.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 05-02-’10 20:08


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.