Chocoladefestival


Vandaag zijn we naar Zutphen geweest.
Eerst naar de firma die ooit kunstofkozijnen in ons huis heeft geplaatst. Ze hadden i.v.m. hun 25-jarig bestaan een leuke aanbieding met horren en die dingen leken ons erg aangenaam om te hebben.
Vervolgens gingen we naar het centrum van Zutphen.
Daar vond namelijk het chocoladefestival plaats. Aangezien we alle vier van chocolade houden leek ons dat leuk en lekker.

Op diverse lokaties stonden kraampjes waar je kon zien hoe bonbons, chocoladehuisjes, lolly's, chocola in de vorm van blaadjes, etc worden gemaakt.
Natuurijk kon je her en der ook proeven van al deze lekkernijen. Het was erg lekker al vonden we de chocoladefondue met chocolade iets TE. Of we zaten al vol van alle chocolaatjes, dat kan ook ;-)
De meiden hebben een schilderij mogen maken op eetbaar papier. Terwijl ze daar mee bezig waren kwamen er twee mannen van SBS6 langs die hen een paar vragen stelden.
Vanavond dus opletten of ze in beeld zijn :-)

vijf reacties

Mmmm. lekker, een chocoladefestival.
En, waren ze beeldig?? :-D


Elly - 19-09-’11 22:16

@Elly: de schilderijen waren beeldig. De meiden zijn niet in beeld geweest bij Hart van NL. Okay, Bente’s hand nog wel maar meer niet.
Paulien stond nog wel bij Gelre nieuws op de website.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 19-09-’11 22:38

Oooo… daar had ik ook wel bij willen zijn!!!!! Mmm, chocolade…. :-D


JeeBee (E-mail ) (URL) - 20-09-’11 00:26

@JeeBee: Volgend jaar een nieuwe kans. Het is zeker de moeite waard, ook om te zien wat voor mooie kunstwerken ze maken van chocola.


Kwebbel (E-mail ) (URL) - 20-09-’11 10:15

Wat lekker en leuk!


staart - 20-09-’11 15:12


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.