Druk

Afgelopen weekend zijn we bij mijn moeder op visite geweest. We moesten ook nog een aantal spullen meenemen en aldus geschiedde.
Zo staat er nu een enorm vogelhuis in onze tuin te pronken die eerst bij mijn moeders oude huis stond.
En mijn moeder gaf mij een zeer speciale fles mee. Hij is ooit door mijn opa Smit gemaakt. Niet zo maar een fles, maar een fles in de vorm van een Volendammer.
Ik vind het zeer bijzonder om hem in mijn bezit te hebben en waardeer het ook enorm dat mijn moeder hem aan mij gegeven heeft.

Verder zijn de meiden druk met allerlei dingen op school. Paulien heeft volgende week de Cito. Van dinsdag tot en met donderdag moet ze er aan geloven. Tot nu toe is ze er redelijk relaxed onder.
Nee, dan het etentje op school op vrijdag, als de Cito voorbij is. Daar maakt ze zich wel druk over want ze moet samen met een stel klasgenootjes het toetje verzorgen.

En Bente maakt zich druk om de carnaval. Ze wil graag een optreden doen dus moest er muziek uitgezocht worden om op te dansen.
Er moet ook nog een dansje bedacht worden want volgende week woensdag moet ze die laten zien.
Van alle kinderen die meedoen mogen er een paar ook daadwerkelijk optreden met carnaval.
Best spannend dus.

En mams is druk met het huishouden en aanverwante dingen. Pa gaat woensdag voor het werk naar Hamburg. Gelukkig komt hij donderdagavond al weer terug.
Kortom er is van alles wat Huize Kwebbel zoal bezig houdt :-)

drie reacties

Bijzonder hè, dat soort oude dingen vol herinneringen.


Elly - 01-02-’12 15:44

@Elly: Ja, en alhoewel ik mijn opa nooit heb gekend is die fles toch speciaal. Ik zal er binnenkort eens een logje aan wijden.
Het is namelijk een fles met een verhaal.


Kwebbel (URL) - 02-02-’12 10:04

Ik houd het in de gaten hier. :-)


Elly - 03-02-’12 14:34


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.