Afscheid

Vandaag hebben wij afscheid genomen van onze hond Miley.
Helaas kwam er geen verandering in het bijtgedrag van Miley ondanks de tips die kregen van de stiching en de hondenschool.
Ik heb zelfs de Martin Gaus Trainings-en adviescentrum een mail gestuurd. Daar ook keurig bericht op gekregen, maar ook deze adviesen hadden geen enkele uitwerking.

Vrijdagavond had Bente Miley brokjes gegeven. Niet veel later ging ze naar de gang voor de kastdeur zitten waar het voer in stond. Aangezien het ook tijd was om haar uit te laten wou ik haar de riem om doen.
Dat was duidelijk niet haar bedoeling dus ze beet flink van zich af, in mijn hand. Ze had me flink te grazen :-(
Aangezien het vertrouwen al weg was, en ik bang was dat ze de meiden ook zou bijten hebben we besloten afstand van haar te doen.
We zijn er allemaal kapot van :-(

zes reacties

Dat kan ik me heel goed voorstellen meid!!! Heel veel sterkte en mss over een paar maanden rustig kijken naar een ander hondje als jullie dat nog willen en er aan toe zijn. XXX


Jessica - 02-06-’12 15:43

@Jessica: Dank je wel. Ik vind het zo erg voor de meiden. En voor Maarten had ik me ook een leukere introductie met een hond voorgesteld :(
Voorlopig even niets en dit allemaal verwerken.


Kwebbel (URL) - 02-06-’12 15:51

Sneu, voor jullie en ook voor Miley. Maar als het vertrouwen weg is en er geen uitzicht op verbetering is, is dit beter dan nog een tijd aanmodderen denk ik.


Frans54 (URL) - 02-06-’12 16:37

@Frans: Ben ik helemaal met je eens. En nu gaat ze geplaatst worden bij iemand met ervaring, en waar al een hond aanwezig is.


Kwebbel (URL) - 02-06-’12 16:43

Wat naar Sterkte Heel goed dat je niet langer doormoddert Hoe pijnljk het ook is


staart (URL) - 03-06-’12 02:37

Oei. Jammer zeg.


Mack (URL) - 04-06-’12 17:18


Emoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.