Over Zeeland enzo

De vakantie in Zeeland was in een mum van tijd voorbij. Ik heb een lekker relaxed weekje gehad waarbij ik p.a.niet hoefde te koken.
Maandag rond half 10 vertrokken we via Pannerden (verzoekje van T.) naar Sint Annaland want W. moest 's middags daar aan het werk. Hij doet o.a. onderzoek naar zeegras.
Dinsdag mocht ik mee de slikken op om te kijken hoe het zeegras groeide. Maar dankzij de lange winter stelde dat niet zo heel erg veel voor.

's Middags zijn we naar het museum over de Watersnoodramp geweest. Erg interessant, en het ging niet alleen over de ramp van 1953 maar ook over andere watersnoodrampen.
Woensdag hebben T. en ik spelletjes gedaan en met de hond gewandeld terwijl W. de hele dag aan het werk was.
Donderdagmiddag ben ik naar Streekmuseum De Meestoof geweest. Een klein leuk museum met de geschiedenis over diverse dorpen op Tholen.

Vrijdag gingen we naar Yrseke waar we hebben gelunched. Daarna hebben we een rondrit gemaakt door Zeeland en hebben we een kijkje genomen bij Plan Tureluur. Een natuurgebied dat aangelegd is om de schade in de natuur die ontstaan is door de stormvloedkering in de Oosterschelde te compenseren.
Het is een ontzettend mooi stukje natuur voor de vogelliefhebber.
Vervolgens reden we naar het huisje om de spullen te pakken en gingen we via Nijgen (bezoekje aan de moeder van T.) naar huis.
Deze fijne week heb ik zondag mooi afgesloten met een theaterbezoekje: Daniël Lohues in de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Geen reactiesEmoticons / Smileys voor in je reactie

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.